Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

5 udalostí posledných dní na realitnom trhu v Bratislave

Napísal Róbert Bosák, 12.08.2018

Aktivita na bratislavskom realitnom trhu pokračuje napriek dovolenkovému obdobiu aj v lete. Okolo pripravovaných projektov z hlavného mesta sa toho stalo pomerne dosť a my vám prinášame prehľad 5 najdôležitejších udalostí posledných dní.

 

1. Skolaudovali bytový dom Panónka – Panónka, jeden z najočakávanejších bytových projektov, bol nedávno dokončený a následne aj úspešne skolaudovaný. Objekt ponúka 46 bytov a 37 apartmánov, pričom aktuálne bola viac ako polovica z nich odovzdaná novým majiteľom.

 

2. Jarovce dostanú centrum vodných športov – Projekt Centrum rýchlostnej kanoistky a veslovania je zatiaľ vo fáze prvých príprav, takže jeho vznik ešte nie je istý. Predstavitelia kanoistických zväzov by však radi odštartovali realizáciu už v decembri, pričom ukončiť by sa mala do 5 rokov.

 

3. Obnova Jurkovičovej teplárne zahájená – Národná kultúrna pamiatka si na odštartovanie rekonštrukcie musela počkať. Aktuálne sa však pracuje na vonkajšom obvodovom plášti, čiže obnova už prebieha v plnom prúde. Plánované kultúrne centrum, ktorého renovácia bude stáť vyše 11 ml. €, by malo byť hotové o 2 roky.

 

4. Výstavba novej nemocnice v Boroch povolená – Plán vybudovať v lokalite Bory novú nemocnicu, ktorá by mala ponúknuť nadštandard v oblasti medicínskych služieb, predstavili už pred 2 rokmi. Nemocnica na konci júla získala stavebné povolenie, takže už v septembri, najneskôr v októbri, sa môže začať s realizáciou.

 

5. River Park 2 uspel na životnom prostredí – Medzi významnejšie bratislavské projekty, ktoré v uplynulých 2-3 týždňoch získali povolenia k realizácii, patrí aj River Park 2. Projekt bol úradmi posudzujúcimi vplyv na životné prostredie odobrený, takže prípravy na výstavbu môžu aj vďaka zverejneniu nových vizualizácií pokračovať.

 

So zaujímavými novinkami na realitnom trhu (nielen) v hlavnom meste, sa budeme stretávať aj v nasledujúcich týždňoch. O návrhoch nových projektov, skolaudovaných komplexoch aj obnovách starých nevyužívaných budov vás budeme priebežne informovať.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroje: www.bratislavskenoviny.sk, bratislava.dnes24.sk

Foto: www.twitter.com